kauppa login
 

Mallisto

Uutta!

Lasten softshell-haalari

Lasten Jonathan softshell-haalari vedenpitävää materiaalia, 49,95€. Värit: pinkki ja vihreä. Koot 80-122cm.

Lasten paita

Lasten paita 9,95€. Koot: 92-122.

Kevät hiipii vaatekaappiin! Raikkaita uutuuksia saatavilla Jesper Junior -myymälöistä ja verkkokaupasta.

Vauvan potkupuku

Vauvan potkupuku 14,95€. Koot: 44-80.

Lasten uimapuku

Reissuun lähdössä? Jesper Junior -myymälöistä ja verkkokaupasta löydät kauniit uimapuvut lapsille. Tutustu lasten uimapukumallistoon tästä.

- - -

Jesper Juniorin lastenvaatevalikoima tarjoaa sekä tunnetuimpia kohtuuhintaisia merkkituotteita että edullisia käyttövaatteita. Tuotemerkkejämme ovat mm. Euroopan tunnetuin lastenvaatemerkki LegoWear sekä Reima, Ruskovilla, Ticket to Heaven, Esprit, Kivat ja s.Oliver.

Omat tuotemerkkimme ovat Jonathan, Nicolas ja Julia sekä vauvojen Nalle-sarja. Omat tuotemerkkimme ovat suomalaisen suunnittelun tulosta, mistä viestii Design from Finland -merkki. Mallistot vaihtuvat 2–3 kuukauden välein. Lähtökohtana omille mallistoillemme on tarjota hyvänlaatuisia lastenvaatteita markkinoiden halvimpaan hintaan. Valikoimastamme löydät helppoa puettavaa kouluun, päiväkotiin ja huolettomaan oleiluun.

Löydät omat tuotemerkkimme myymälöiden lisäksi myös verkkokaupasta.

 

Lastenvaatteet edullisesti netistä!

Lastenvaatteet netistä

Lastenvatteiden ostaminen on nyt helppoa! Jesper Juniorin verkkokaupasta tilaat lastenvaatteet, asusteet ja kengät vaivattomasti muutamalla klikkauksella. Toimitamme tuotteet muutamassa päivässä. Toimituskulut ovat ilmaiset kun tilaat vähintään 70 eurolla. Verkkokauppa sijaitsee osoitteessa: kauppa.jesperjunior.fi Tervetuloa edullisille lastenvaateostoksille! 

Verkkokaupasta löydät omat lastenvaatetuotemerkkimme. Laadukkaat, mutta silti edulliset tuotteemme on suunniteltu Suomessa.

  • Lasten ulkoiluvaatemerkki Jonathan 
  • Lasten sisävaatemerkit: Julia, Jonathan, Mini Julia, Mini Jonathan, Nalle, Busino sekä Motion's.

Myymälöissä tarjolla lisäksi laaja valikoima muita suosittuja lastenvaatemerkkejä.


 

 

 

.