kauppa login
 

Mallisto

Uutta!

Lasten softshell-haalari

Lasten Jonathan softshell-haalari vedenpitävää materiaalia, 49,95€. Värit: pinkki ja vihreä. Koot 80-122cm.

Lasten paita

Lasten paita 9,95€. Koot: 92-122.

Kevät hiipii vaatekaappiin! Raikkaita uutuuksia saatavilla Jesper Junior -myymälöistä ja verkkokaupasta.

Vauvan potkupuku

Vauvan potkupuku 14,95€. Koot: 44-80.

Lasten uimapuku

Reissuun lähdössä? Jesper Junior -myymälöistä ja verkkokaupasta löydät kauniit uimapuvut lapsille. Tutustu lasten uimapukumallistoon tästä.

- - -

Jesper Juniorin lastenvaatevalikoima tarjoaa sekä tunnetuimpia kohtuuhintaisia merkkituotteita että edullisia käyttövaatteita. Tuotemerkkejämme ovat mm. Euroopan tunnetuin lastenvaatemerkki LegoWear sekä Reima, Ruskovilla, Ticket to Heaven, Esprit, Kivat ja s.Oliver.

Omat tuotemerkkimme ovat Jonathan, Nicolas ja Julia sekä vauvojen Nalle-sarja. Omat tuotemerkkimme ovat suomalaisen suunnittelun tulosta, mistä viestii Design from Finland -merkki. Mallistot vaihtuvat 2–3 kuukauden välein. Lähtökohtana omille mallistoillemme on tarjota hyvänlaatuisia lastenvaatteita markkinoiden halvimpaan hintaan. Valikoimastamme löydät helppoa puettavaa kouluun, päiväkotiin ja huolettomaan oleiluun.

Löydät omat tuotemerkkimme myymälöiden lisäksi myös verkkokaupasta.

Jesper Junior – suomalainen lastenvaateliikeketju

Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju. Myymälöitä on tällä hetkellä 16 ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä, Lahdessa, Turussa, Raisiossa, Porissa, Lempäälässä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Kempeleellä.

Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat:
- turvallisia käyttää
- mukavia päällä
- helppohoitoisia
- kohtuuhintaisia
- kestäviä

Jesper Juniorin valikoimissa löydät sekä tunnetuimmat kohtuuhintaiset merkkituotteet että edulliset käyttövaatteet leikki-ikäisille lapsille ja vauvoille. Tuotemerkkejämme ovat mm. Euroopan tunnetuimmat lastenvaatemerkit s.Oliver, Lego, Ticket ja Esprit sekä kotimaiset tuotemerkit Reima ja Kivat. Yksi Jesper Juniorin vahvuuksista on oma tuotanto. Omat tuotemerkkimme ovat Jonathan, Julia, Nicolas, Nalle ja Busino.